UITVERKOCHT

KABUIZ speelt dit jaar voor jou DE SPOOKTREIN, een geestige thriller van Ridley in een productie van Edwin Vandermeeren.

Het station van Beert-Bellingen, 1938. Een depressie met veel regen en wind trekt over onze regio. Zes mensen stranden in het station nadat iemand het niet kon laten aan de noodrem te trekken. Ze zijn te laat voor hun aansluiting. Het is echter de laatste trein van de avond. Ze besluiten de nacht in het station door te brengen, niettegenstaande de stationschef hen dit ten stelligste afraadt. Twintig jaar geleden sloeg in ditzelfde station het noodlot toe. Vanaf die nacht is het station vervloekt.

Kabuiz dankt zijn sponsors!

Spelers
Sofie Eerlings, Kristien Desaeger, Diane Derwael, Bartel Bruyndonckx, Caro Vandenschrick, Didier Nerinckx, Karel De Coster, Danny Januarius, Walt Garcet, Hugo Hulsmans, Tone Nerinckx, Dirk Provost, Kimberly Pletinckx, Kristel Provost (regie-assistente)

Speeldagen
Vrijdag 18 november 2022 om 20u
Zaterdag 19 november 2022 om 20u
Zondag 20 november 2022 om 15u

Locatie
Het Lindegroen, Buizingen

Tickets
Een ticket kost 10 € en je koopt dit op voorhand online. Na de online aankoop ontvang je een e-mail met je digitale ticket. Dit druk je af en breng je mee als toegangsbewijs. Heb je vragen, aarzel niet om ons te contacteren op contact@kabuiz.be.

Alle voorstellingen zijn uitverkocht.

de-spooktrein

Voorwaarden ticketverkoop

Annuleren

Annuleren van aangekochte tickets kan tot 14 dagen voor aanvang van de voorstelling. Je mailt hiervoor naar contact@kabuiz.be. Je ticket(s) worden terugbetaald. Echter elke annulatie gaat gepaard met een administratieve kost van 10% van het betaalde bedrag van de reservatie.

Wanneer een voorstelling niet kan doorgaan op de gebruikelijke datum door overmacht (extreme weersomstandigheden, pandemie, maatregelen regering, Covidmaatregelen, CST…) is er geen terugbetaling. Er zal een nieuwe datum voorgesteld worden. Je kan de voorstelling op de nieuwe voorgestelde speeldag(en) niet bijwonen? Dan mail je hiervoor naar contact@kabuiz.be.

TIP: je kan ook uw tickets doorverkopen/schenken aan familie/vrienden.

E-mailadres

Het e-mailadres dat u ons doorgeeft voor de ticketverkoop nemen wij op in onze eenmalige nieuwsbrief om de volgende productie aan te kondigen. Wilt u dit liever niet, kan u dat eenvoudig laten weten op contact@kabuiz.be.